Novi Sad
17.11.2010.
06:33 > 17:57
Saobraćajna policija je proteklih dana pojačala kontrole na najfrekventnijim saobraćajnicama u Novom Sadu.
  • Pablo

    17.11.2010 13:35
    Gradska vlast je totalno zakazala.
  • Rasa sa salasa

    17.11.2010 11:48
    Kacki most
    Mr. No je sve lepo rekao.
    Dodao bih jos par stvari...
    Jel treba da se doceka da most proglase opasanim za prelazak i zatvore, ili je moglo sve to malo da se predupredi?
    Ko uopste u ovom gradu odrzava mostove?
    Ko je dao nalog za rekonstrukciju? I kako?
    Bez ikakvih tragova i tendera...
    Fantomskoj firmi NS Most u kojoj verovatno nema nijedan Novosadjanin...
    Mostogradnjina skalamerija od opreme je vec mesecima na mostu. Namerno ne kazem na gradilistu, posto to nije... Nema ni ograde, ni gradilisne table, ni natpisa ko radi, sta radi, po cijem projektu, ko je nadzor, ko je investitor?! Pri tome se ne pusta temerinska petlja iako su svi rokovi vec prosli. Istina ovo je u nadleznosti republike... Jednostavno ovim gradom vladaju meljovi i BG poltroni koji nemaju m... da bilo kome sta prigovore. Gradski ministar za saobracaj ima cetr razreda srednje, a gradonacelnik i direktor ZIGa su korumpirani.
    Mozda me najvise u celoj prici iritira indiferentnost medija. Ne secam se ijednog clanka ili reportaze o kackom mostu, i svakodnevnom nepotrebnom maltretiranju gradjana ovog grada!
  • semtex

    17.11.2010 10:11
    pesaci
    Saobracajna kultura pesaka je zapanjujuce gora nego vecine vozaca.Prelasci na crveno,pretrcavanja van pesackog,istrcavanja izmedju buseva,a naj omiljeniji su mi oni sto setaju kao ovce...belom linijom posred sora pa lagano ko oslobodioc.
  • Mr. No

    17.11.2010 09:52
    Kaćki most
    Ljudi, na kaćkom mostu je katastrofa, gore je iz dana u dan. Juče je trebalo skoro pola sata da se predje. Lepo vreme ove nedelje, radnika na kaćkom mostu ni od korova, verovatno čekaju kišu i bljuzgavicu, biće lakše raditi...

    Zašto ne puštate Temerinsku petlju kod Rodića??

    Novi Sad je sada spojen sa autoputom samo sa JEDOM trakom. Šta će biti kada za par dana padne sneg i neko se čukne ili tako nešto. Bukvano će te paralisati ulaz u grad.

  • Mirko

    17.11.2010 09:41
    za anonimusa - P
    Javne ulice? A postoje i privatne kod nas? Nisam bio obavesten.
    Generalno se ponasamo ko bagra..ova situacija i zracenje je krivo za to. :)
  • V

    17.11.2010 09:32
    Ma totalno smo razocarani u "red" u nasem gradu. Nikoga iz javnih sluzbi nema tema gde treba da budu, Ulice pune rupa, samo gledam kada cu ostati bez tocka, prljavo, vika i galama po ulicama, po kvartovima izmedju zgrada se skuplja olos koji nema sta da radi, nego banci noci i smeta nama koji redovno idemo na posao i placamo porez, smeta nam da spavamo, hronicno smo neispavani zbog vike i galame. Divlji zapad!!!
  • R

    17.11.2010 09:00
    dobili kvotu ljudi
    a promenili su i mesto na mostu slobode
    sa onog lamo nizeg mesta nisu imali dobar priliv sredstava sad su prisli malo blize sad opet moraju ljdi da stimaju odakle pocinju da koce da neudju radaru u snop :)
    pa onda ono kao do 65km/h pustamo ali 66km/h moramo da pisemo znate sve ide automatski GPS u centralu sve se vidi ali ne znaju da objasne kako one do 65km/h koje su oprostili ne beleze automatski
  • P

    17.11.2010 07:12
    Zasto nema saobracajaca na Kackom mostu? Radi samo jedna traka Kackog mosta zbog renoviranja, i to je u redu. Treba da se renovira. Ali zasto tamo nema saobracajaca da regulisu, da pomognu? Prelazak mosta je ispod svakog dostojanstva. I jutros su se sudarila tri automobila. Da je bio saobracajac da regulise kada koja traka moze da krene na most, to se ne bi desilo. Ali ne, oni su zauzeti hvatanjem cikice koji vozi 55 umesto 50, a na ovakvim mestima ih nema. I pesake treba poceti kaznjavati. Ponasaju se kao da setaju po svom stanu, a ne po javnoj ulici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna